Annual Fundraiser
Rotary Haarlemmermeer Schiphol

15 APRIL 2023

Inloop vanaf 18:00u tot 18:30.
Locatie: Restaurant Fort Noxx, Oostzijde 739 in Hoofddorp

U bent van harte uitgenodigd!

Op 15 april aanstaande houdt Rotary club Haarlemmermeer Schiphol haar jaarlijkse fundraiser. De avond vind plaatst op de historische locatie “het Fort bij Hoofddorp” onderdeel van de Stelling van Amsterdam. In het Fort huist restaurant Fort Noxx die de avond culinair zal verzorgen

De kaarten kosten €100,- per couvert en zijn inclusief drankjes en uitmuntende muzikale begeleiding. De opbrengst van het diner en de veiling wordt gedoneerd aan 5 goede doelen die allen hun werkgebied in onze Haarlemmermeer hebben.

Wij hopen op uw komst, uw inbreng en gezelligheid.

Tot 15 April!

Jan Ziel, Jaarvoorzitter Rotary Haarlemmermeer Schiphol

Onze zakelijke sponsoren

Gouden sponsor
Gouden sponsor
Gouden sponsor
Zilveren sponsor

Zakelijke sponsoring vanaf: €1000,- inclusief 10 toegangskaarten

De goede Doelen

ouderen / Dementie / Muziek

In samenwerking met zorginstellingen organiseert Stichting De Vrolijke Noot vrolijke, muzikale evenementen voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking en ouderen. Bedoeld voor mensen die net zo blij worden van muziek als wij.

Kinderen / moeilijke onderwerpen

KiKiD is een stichting die met veel succes stoere, educatieve theaterprojecten, trainingen en digitaal lesmateriaal maakt voor jongeren op middelbare scholen (VO), middelbaar beroepsonderwijs (MBO) en bovenbouw basis onderwijs (PO).

kinderen / muziek
GIG_YOUNG_LOGO

Het is de visie van stichting GIG Haarlemmermeer om kunst en cultuur in de gemeente te bevorderen, het talent van jongeren te ontplooien en deze jongeren middels hun ontplooide talent een steentje te laten bijdragen aan onze samenleving.

volwassenen / oorlogs veteranen

Veteranen Haarlemmermeer organiseert een bijeenkomst voor lokale veteranen, partners en belangstellende wordt gehouden iedere derde vrijdag van de maand vanaf 15.30 uur. 

Kinderen / sport

Sporten is gezond, het versterkt je sociale positie en het geeft vertrouwen! Fonds Gehandicaptensport ondersteunt sportorganisaties zodat iedereen met een handicap structureel dicht bij huis kan sporten en sport ook voor hen vanzelfsprekend wordt.

Koop uw kaarten

Er wacht een geweldige avond met leuke mensen, heerlijk eten en drinken op een unieke lokatie. De opbrengst van uw kaart wordt gedoneerd aan de goede doelen. Voor iedereen een winst!

Wilt u een zakelijk pakket afnemen, kies dan voor de optie Business Ticket, Bij dit pakket krijgt u 10 toegang tickets plus een vermelding op de website van de club en meerdere vermeldingen op de avond zelf.

Bent u niet in staat te komen? Dan kunt U een eenmalige donatie maken om zo uw steentje bij te dragen.

De locatie: Fort Noxx